Brdská liga - 5.kolo Líchovy

09.08.2011 13:25

Jelikož požárních útoků nemáme dost, tak jsme po nočním veselí ( noční soutěži v Jankově ) jak chcete :) vyrazily na 5. kolo Brdské ligy konané na 2xB od 11.00 v Neděli Solopyskách ( pořádali SDH Líchovy )

Na Brdskou ligu jezdíme rádi, jelikož se strašně hezky dívá na tzv. Play - off, kde běží oba týmy současně na 2 soutěžních dráhách. Ale jak jsem se zmínil na začátku jezdíme se na toto Play-off pouze koukat :D

Příslib toho, že na Brdskou ligu jeli oba týmy a určitě se jeden z nich do Play-off probojuje rychle zamrzl. Premiéru si zde za tým Chářovice B odbyl na postu rozdělovače Radek Znamenáček. Po několika upozornění co vše musí stihnout zůstal na startovní čáře bílý jako vápno :D Rozdělovač však zapojil ! Menší zdržení vody a nedotažení proudů však na lepší čas než 19,39 nestačil a to je na 2xB na této soutěži opravdu hodně.

Áčko mělo vypůjčený Levý proud z od kluků z Jankova, kdy za náš běžel Jirka Novák. Jirko díky, ale my jsme tě asi moc nepotěšily. Hodně špatné sání i menší problémy na rozdělovači a vyýsledný čas 26,16 hovoří jasně. Jediné co nás mohlo těšit, že nám Jirka sdělil, že takhle klidný při závodech ještě nebyl a užíval si to! Noo ani se mu s tímto časem nedivím :D I tak ale díky a víme kam se můžem ještě v budoucnu někdy obrátit.

Této soutěže se z našeho okresu účastnilo ještě družstvo z Dalov, ale bohužel jejich čas 25,49 také do konečného pořadí nepromluvil. Zato Radětice ukázali, že běhat umí i na 2xB a odváželi si z této soutěže 2.místo.

My jsme si z této soutěže odváželi opici, bolest hlav, štrůdl, dort a škoda jen, že né tu bábovku - tedy bábovku ne, ale buchtu s dírou :D :D :D

 

MP