Brdská liga Líchovy - 22.7.

26.07.2012 11:25

Trénink byl daný. Po 7. místě z THL v nás neutichla touha po nějakém úspěchu a vyrazili jsme již podruhé na 6.kolo Brdské ligy na hřiště do Solopysk, kde se v Neděli ujalo pořádání SDH Líchovy.

 

Již v kompletní sestavě jsme si chtěli na Brdskou ligu vyrazit udělat takový menší trénink na 2xB, aby jsme měli náskok do Daměnic.Bohužel jsme se asi přepočítali již na začátku. Nástup v 11.00 byl doprovázen krásným duetem dvou děvčat české státní hymny ( taky bych chtěl umět takhle zpívat ) a šlo se na věc. Vylosování startovního čísla 20 a tedy cca 1,5 hodiny klidu. Do play-off jak je již na Brdské známo postupuje prvních 8 týmů s nejlepším časem ze základního kola. Stačilo nám na 2xB klidná 16 - tka. Bohužel po předcházejícím dni a nesouhře s košařem se to samé stalo i zde. Nejspíš posunutím savice do koše a následné nelapení mělo za následek pomalé sání a výsledný čas 18,05 ( tedy o 1 setinku zlepšení oproti předcházejícímu dni - ale tentokrát však na 2 B )

Soutěž trochu kazilo počasí, ale jinak velice vydařená  a posílám do Líchov pochvalu za organizaci. Mimo jiné se náš tým přeci jenom našel a to u stánků s jídlem. Hermelínky, masíko, klobásky, polívčička a pak už byla po neúspěchu nálada opět zpátky.

Soutež vyhrál SDH Sloup, který se utkal ve finále s SDH Namnice časem 15,7.

 

www.youtube.com/watch?v=zr6HDpzkXX0

 

Milan Pádivý