Extraliga 19.6.2011 Seč ( Plzeň Jih )

11.07.2011 21:36

Po dohodnutí z důvodů pracovního nasazení jsme vyrazili namísto 18.6. do Úherců 19.6. do Seče. Nevěděli jsme co máme od soutěže jako je Extraliga čekat. Snad jedíné, že tam uvidíme TOP družstva.

Vyrazili jsme tedy z Chářovic něco kolem 7.00 hod. ranní. Celou cestu panovala veselá nálada a hlavně, když přišla na řadu otázka co tam vlastně jedeme dělat ? :D Po cca 2 hod. cesty se zastávkamy jsme uviděli místo konání a naše extratřída v nabírání ( Petr Husák a Miroslav Pádivý ) chtěli auto otočit :D Začali se jim trochu klepat nohy. Ale zvládli to na výbornou !

Tíha skutečnosti, že budeme vysílaný živě na internetu všechny uklidnila :D A celodenní hláška našeho strojníka Romana Štěpána ,,Kluci, bacha bude si dívat i starosta ´´ dodávala všem potřebný klid, jen jemu samotnému potřebný klid nedodala neboť nenasazení savice na mašinu stálo tým cenné vteřinky. I tak, ale celkem slušný útok pod 20 sec. Každý si odnesl cenné zkušenosti a opravdu je to TOP soutěž.

Chtěl bych ještě tímto poděkovat za neustálou podporu v hasičině Vlastovy Husákovy, který nám na tu soutěž poskytl pro přepravu lidí a potřebného náčiní svůj vůz. Díky moc

 www.youtube.com/watch?v=iy3r9f4xCI8

 

Sestava: Petr Husák, Miroslav Pádivý, Roman Štěpán, Jan Kubásek, Milan Pádivý, Miroslav Hruška a David Höhn