Noční soutěž Jankov - 3. kolo Benešovské hasičské ligy s Ferdinandem

09.08.2011 00:00

Dne 23.7.2011 jsme s týmy mužů A i B vyrazily na Noční soutěž do Jankova. Pro některé to byla premiéra a někteří již mají noční soutěž za sebou. Kluci z Jankova pořádali vůbec poprvé další kolo Benešovské ligy a premiéry se zhostily na jedničku ! Skvělá organizace a perfetkní dráha.

Tradičně šlo na řadu z našeho týmu první Béčko jako osmé. V tu chvíli vedoucí čas měl hodnotu 20,15 v podání Načeradce. Kdo mohl tušit, že tento čas bude stačit počtu 37 mužstev na konečné 6.místo. Béčko předvedlo dobrý útok s pozdější vodou a zařadilo se ihned za Načeradec s časem 20,48 , kde drželo dlouho 2.místo !

Útoky na bednu měli přijít na řadu teprve později. Bohužel domácím favoritům z Jankova se útok nepovedl dokončit a ani kluci z Radětic útok nedoběhli neboť se jim utrhali šrouby na setrvačníku. Vše bylo tedy na Áčku zda se dokáží poprat z tlakem, že do konečného pořadí mohou výrazněji promluvit.

Jako dvacáté šlo na řadu Áčko. Vedli Zdislavice A s časem 19,53. Na základně vše klaplo. Voda z mašiny na jistotu dobrého umístění. Bohužel nedovřený rozdělovač ( Tentokrát si strojník všeho včas všiml, ale asi mu zrovna vlétla do ruky křeč ) a tak začal souboj s tygrem :D Všichni se těšíme na video. Než-li se podařilo dovřít rozdělovač , tak již výsledný čas byl beznadějný :(  26,46 a 16.místo.

Vyhrála návštěva z okresu Tábor. Stoklasná lhota s časem 19,11 !

Musím za všechny říct, že bez menších komplikací krásná soutěž. 

Videa by měla být co nejdříve k dostání i fota.

NA KONCI MĚSÍCE SRPNA BY MĚLA BÝT Z TÉTO SOUTĚŽE ODVYSÍLÁNA REPORTÁŽ NA ČT4 SPORT !!!

 

MP