Noční soutěž THL - Tučapy 2.7.

20.07.2011 19:49

Jako trénink na noční soutěž v Jankově jsme se rozhodly navštívit Taborskou hasičskou ligu na noční soutěži 2.7. v Tučapech. Cca 70 km vzdálené Tučapy za Táborem jsou touto soutěží vyhlášené a poprávem. Opravdu krásná soutěž.Útoky odsejpaly jelikož byly 2 základny. Skvělá organizace a perfektní dráha se zkráceným náběhem k zákaldně tuším na 7m.

Na útok šel tým v sestavě : Milan Procházka, Martin Pilát, Roman Štěpán, Jan Kubásek, Milan Pádivý, David Höhn, Miroslav Hruška

Příprava zkrácená na 3 minuty. Pro našeho proudaře Míru by však příprava měla být ještě kratší neboť těsně před koncem přípravy spadlo klubo a stres byl na světě. Nakonec tedy start v podvědomí, hůře připravený levý proud a přišlo nakonec i zdržení na základně, který zavinil otřebný klid na konci a nezapojená proudnice. Pravý proud srazil kolem 18 sec. Tedy škoda a jdeme se dívat na ostatní. Extraligový tým Sedlatice zde předvedl extraligový čas 16,40 sec a po právu vyhrál. Nás mohla těšit alespoň účast týmu Jankova ve finále a po základním kole 3.místo. Dále přijely i holky z Bystřice, ale taktéž jako my útok nedokončily. Určitě je ale dobře, že čím dál tím více týmů zavítá i mimo okres benešov na jiné ligy, aby měli s čím porovnávat.

 

www.youtube.com/watch?v=3stkivQPfyw