THL Krátošice ( noční ) - 28.7.2012

31.07.2012 10:05

Po pěkné buřině, která se spustila na konec vyhlášení soutěže v Daměnicích, jsme se sbalili a odjeli bojovat na Táborskou ligu do Krátošic - noční soutěž. Počasí bylo, no prostě hnusný. Po příjezdu jsme mohli vidět nádherný areál pro požární sport a obrovskou LED obrazovkou, která všechny útoky zachycovali pro všechny přítomné diváky, kteří se tísnili pod stany před neutuchajícím deštěm.

 

Po úspěšném draftování Lukáše z Kamenice nad Lipou na postu rozdělovače jsme si ho pojistili i na tuto noční soutěž. Oproti A - týmu z Daměnic šlo nalývat duo Pádivců :D I když prostě dnešek byl u všech našich týmů ve znamení sehranosti P + P vzadu. Soutěž začala kategorií žen. Lebedíme si pod altánem a zjišťuji, že běží družstvo žen z Kamenice nad Lipou - tedy družstvo našeho záskoku na rozdělovači. Dávám pokyn k přesunu na dráhu a povzbuzování. To nakonec pomohl, protože soutěž vyhráli. A i když čas v totálním lijáku 18,84 a v noci nebyl vůbec špatný, tak to holky brali jako samozřejmost.

Kluci z Jankova se divili nad naším příjezdem, ale my ty body na THL nehceme nechávat jentak ležet. Klukům z Jankova se útok bohužel moc nevydařil a tak jsme prý měli udělat výsledek alespoň my. Nejlepší hláška před útokem: Lukáši, my chceme jít na 17 -tku ! Lukáše odpověď: Fakt ? Nooo dneska je těžký terén. Jdu se tedy rozběhat :D Moc nám asi nevěřil. Útok byl rozběhlý parádně a do poslední chvíle jsem věřil našemu levému brku, že tu proudnici, kterou tam montoval nakonec nasadí. Bohužel nenasadil :( PP 17,72  a výsldný čas 32,39. Vítězný čas 18,72 zaznamenali kluci z Bohdalína. Veliká škoda, ale jdeme dál :)

 

Zde je útok natočený od Markéty ( Kamenice nad Lipou ) Děkujeme :) a zdravíme také druhou Markétu na PP ;)

 

www.youtube.com/watch?v=LRXAfvMy3vc&feature=g-all-u

 

Milan Pádivý