2. kolo BNL v Jiřeticích a noční soutěž THL Tučapy 30.6.2012

02.07.2012 20:58

Bylo nebylo....

 

Tak jsme sbalili skoro celé Chářovice a vyrazili okolo 11.00 hod. do Jiřetic na 2.kolo Benešovské ligy. Opět s 2 týmy a opět s těmi nejvyššímy ambicemy. Jelikož již všichni věděli, že po soutěži bude přesun do Tučap na noční soutěž - měli všichni nařízen minimálně spacák a tímto všechno začalo.

 

Sluníčko pálilo, ale všichni dodržovali do startu nutný ,, nealkoholický ´´ režim. Jiřetice je dráha úzká, specifická a dříve se tu i taktizovalo. Dnes ale taktizování šlo stranou. Týmy začali předvádět slušné časy a B - tým chtěl brát nějaké lepší body do tabulky. Útok byl rozběhlý opět suprově, ale bohužel po několika metrech od základny upadl Míra na pravém proudu a bylo po nadějích :( Ani tlak ze strany rozdělovače nevybičoval k lepšímu výkonu a konečný sestřik 25,40 znamenal v lepšící se konkurenci až 14.místo. Kde jinde se zlepšit než na domácí půdě ? Takže 14.7. si u nás pro lepší body dojdete ;). Mezitím vedli Bukovany o kterých jak řekl Jirka Černík správně ještě uslyšíme. Čas 18,19 byl moc pěkný a chlapci začínají již v první účasti na Benešovské lize vystrkovat jejich růžky :D Do Jiřetic se nepřijeli favorité z Jankova, kteří bojovali na Táborské lize a tak další od koho se očekával pěkný čas byly Radětice, které nakonec ukázali, že bojovat budou jako každý rok. Jejich 17,98 znamenalo průběžné vedení a čekalo se na útok Chářovic A, které šli hned po Raděticích. Poměrně rychlé startování a nemožnost ulitého startu. Vše vypadalo moc pěkně a suprově to dopadlo ! Vyrovnané setřiky, čas 17,63 ( PP 17,59 ), průběžné vedení a konečné vítězství v této soutěži ! Další 17 - tka s naším REKORDEM ! Veliká radost a potlesk diváků.

Po přestávce proběhla soutěž žen, kde vyhrála návštěva z okresu Beroun - Malé přílepy MODRÉ, 2. místo Načeradec a 3. Daměnice

Do rozstřelu jsme tedy šli z 1. místa a nečekaně nás jako vylosované doplnilo naše Chářovické Béčko a začínali....Proudaři po domluvě s Radou BNL zůstali stejní jako za Áčko neboť se nám Míra po pádu na asfalt zranil. A jelikož nešlo již o body, tak rada nic nenamítala. Jejich čas 16,05 a znamenal pro BÉČKO REKORD NA 2B ( bohužel nikdo nenahrál na kameru ) jako další šli Sedmpány a slušných 15,75 čímž mě chlapci velice překvapili :O. No měli jsme se tedy co snažit. ,, JDEME SE PRO NÍ ´´ znělo před rozstřlem a byla tam. Sice jen na jednom proudu. Výsledný čas 15,29 ( PP 14,65 ) REKORD AČKA NA 2B

 

A následovalo vyhlášení. Všichni naladěni do pozitivní atmosféry.

Ve zkratce 1.místo muži : SDH Chářovice A - Nejlepší proudař: David Höhn ( SDH Chářovice A ) Nejlepší košař: Milan Procházka ( SDH Chářovice A )  Výhra v rozstřelu: SDH Chářovice A

Celkem se tedy zadařilo ne ? :) Škoda jen u toho B - týmu, ale to se zlepší :)

Následoval přejezd do Tučap a tady začíná ta ,,volnější část´´, která se nás nepustila.

Jirka Černík se ještě před úplným koncem vyhlášení zeptal kdo další ještě do Tučap jede a přihlásili se ještě Daměnice. Tedy opět jsme s očekávanou účastí Jankova nebyly z okresu Benešov sami.

 

Jirka dostal pokyny a vyrazil přihlásit obě družstva Chářovic na soutěž. Mezitím proběhl skvělý nápad koupačky v některým přilehlých jižních rybníků, ale nesměl se vyslovovat před Jirkou nahlas. Možná to ani nepoznal :D Skočili jsme do vody všichni po hlavě a byly rázem zase jako vyměný a plní energie. To jsme si však asi jenom mysleli. Ještě mě tedy zaráží jedna věc. Jak to, že jste holky měli sebou plavky ? S tím se tedy opravdu nepočítalo ? Kdo Vám co vykecal ? No nic Jirkovy děkuji za rezervování a omluvu, že jako jediný se s námi nemohl vyčochtat. Po koupačce v rybníku následoval přesun do místa dějiště. Krásný areál, krásná dráha, tož taky pěkné baby tam byly :D Přišlo postavení stanů, nutné doplnění energie a pomalu jsme se chystali na start okolo 22.30 večer. A - tým skvěle rozběhlý útok dle slov komentátora, ale kdopak nám nedal košíček. Koš ležel v rohu kádě, ale bez savice - tedy N. Ještě jsem zapomněl poznamenat, že výbonou reklamu benešovskému okresu udělali holky z Daměnic, které su časem 18,34 doběhli pro 2.místo. SUPER VÝSLEDEK ( Fandim jim a moc ) Ihned po našem útoku šli na řadu Leadři soutěže THL a to kluci z Jankova, kteří potřebovali napravit N z denní soutěže. Bohužel se tentokrát taky nezadařilo a přišlo další N. Mimo pořadí do THL šlo naše Chářovické Béčko. Menší zdržení na sání, ale dokončený útok s časem 20,44 znamenal konečné slušné 17. místo z 50 družstev. Ke konci startovního pořadí šli Daměnice, ale vykrácené proudy zaviněné pády pro Benšoský okres znamenal neúspěch a žádný pořádný výsledek. Vyhrála Jablonná s časem 17,91 sec.

 

V pozdních ranních hodinách přišlo vyhlášení a NEČEKANÉ VÍTĚZSTVÍ V TIPOVAČCE O KÝTU :D No alespoň kvůli nečemu sem mělo cenu jet. Princip tipu byl založen na uhodnutí družstva z řad mužů nebo žen, které se výsledným časem přiblíží k 21 sec. A tip Kamenice nad Lipou ženy byl nejblíže (  21,86 ) a kýta byla naše.

Poté již přišla nepopsatelná smršť smíchu, tance, papání, pití atd. :D Prostě vyvedená akce.

 

Díky všem za SKVĚLÝ TÝM A FANOUŠKY

 

Milan Pádivý