BNL Bystřice 1.9.2012

05.09.2012 21:18

Výprava do Bystřice pro nás znamenala 2 cíle. B – tým posunout do první desítky v průběžném pořadí a A – tým udržet ve hře o ty nejvyšší příčky. Již teď mohu říci, že oba úkoly jsme splnili….

 

V Bystřici mají ,, pevný ´´ podklad ve formě černého štěrku a zbytek dráhy pěkná travička. Dráha je rychlá a nám se tady z minulých let vždy dařilo. Avšak tížené 1.místo jsme zde ještě nevybojovali. Hned z úvodu nám kluci z Jankova ukázali jak se to běhá a pro čas 17,02 si došli tak nějak úplně v klidu. Náš první start zazněl pro Chářovické béčko, které změnilo post košíkaře, kdy za místo Ludka nastoupil Petr. Voda šla dobře, ale bohužel zdržení Franty – našeho PP ( pravý proud, brko , křídlo jak chcete )  na základně při spojích znamenalo i zdržení vody na proudnicích. Musím pochválit Jirku za strojnický rozum :) Oba proudaři měli vyrovnané sestřiky a výsledný čas 19,37 stačil na 9.místo. Jako 16. tým v pořadí nastoupili Chářovice A. Co říci ? No jasně ! Již třetí rok za sebou si z Bystřice odvážíme 2.místo. Čas 17,45 ( LP 17,21 ) a opět jsme si zlepšili náš osobáček :) Parádní čas, kterým jsme ještě zůstali ve hře o titul. Já bych to nazval asi tak: ,,Globálně vzato .... ´´ :D No prostě boj ve Všechlapech bude zajímavý a víme, že nám to tam jde.

 

Do rozostřelu se tentokrát z 9.místa probojovalo i Chářovické béčko, které svým útokem začínalo. Velice jistý Petr na koši nalili vodu s Mirkem pěkně, ale to jste přeci kluci nevěděli, že si prostě ten svůj taneček s rozdělovačem musím alespoň jednou na lize vystřihnout. No trochu jsem jim zdrřel vodu na rozdělovači, ale chybama se člověk učí. Jo a ještě něco. Příště až se odstartuje dřív, tak dojdu za startérem tu pistolu mu znovu zmáčknu. Strašně ulitýýýý. Div Láďa málem nepadl na hubu. Čas 17,68 (LP 16,98 ) Potom si David odběhl levý proud za Radětice a normálně jim ten soudek piva vystříkal a nám to prostříkal. No děs ! To se dělá ? :D Náš čas 16,39 (LP 15,22 )

 

www.youtube.com/watch?v=hTeQDwmGKuA A - tým video

www.youtube.com/watch?v=-NK5tvAZbNs B - tým video

www.youtube.com/watch?v=uydruQTKOiY A - tým rozstřel

https://www.youtube.com/watch?v=HGmFwnA-wZE B  - tým rozstřel

 

Průběžné pořadí ligy bnliga.cz/index.php/vysledky

Výsledky z Bystřice  bnliga.cz/index.php/celvysledky/rocnik12/93-bystrice

 

Milan Pádivý