1. kolo THL - Dvorce 12.5.2012

15.05.2012 20:29

Tak nám to vše začalo....

Na letošní první ostrý závod jsme s týmem ,,A,, i ,,B,,jeli zabojovat do Dvorců. Tento závod se pro nás stává již tradicí a byli jsme zde již třetím rokem za sebou.

Dle slov organizátorů byla již předem daná registrace a tak jako první šel na řadu tým A až na 20. místě. Bylo odstartováno. Bohužel díky nepříznivému počasí došl k menšímu podklouznutí levého proudaře a již měl menší ztrátu k základně. Menší zaváhání na koši, ale i tak šla voda okolo 9 sec. z mašiny do roztažených béček. Výstřiky okolo 17,2 sec a výsledný čas 19,62 na LP, který ztrátu ze začátku již nedohonil. PP velice pěkných 17,95 sec. Tedy celkové 10.místo z 32. mužstev. Slušný začátek, ale v očích bylo na některých vidět menší zklamání. Hlavy vzhůru a ta 17 - tka nám tam padne :)

B - tým jel v pozměněné sestavě. Jel si však taktéž pro zkušenosti a hlavně pro některé nadšence to byl první závod ve své hasičské kariéře. Start se povedl a nervozita opadla. Vše klaplo na ,,jistotu,, a B- tým si šel pro slušný čas. Kuba na rozdělovači ( to je ten nadšenec z úvodu ) to zvládl na jedničku a musím ho veřejně pochválit za úspěšné zapojení. Je to 14 dní zpátky co pomalu nevěděl, že nějaká hasičská hadice existuje a teď hasičský sport :D Čas 22,61 na PP určil celkové 24.místo. LP 20,84

Z Benešovského okresu sem přijeli kluci z Jankova, kteří celou soutež vyhráli časem 17,12. Jako další zde byli chlapci z Načeradce, kteří se umístili na 12.místě s časem 20,77.

Fotky ze soutěže                       https://sdhcharovice.rajce.idnes.cz/THL_Dvorce_12.5._2012/

Video A - týmu                          https://www.youtube.com/watch?v=LLoGp_A5zYA&feature=relmfu

                             a zde            https://www.youtube.com/watch?v=v26NYp8ig6g&feature=relmfu    

Video B - týmu                          https://www.youtube.com/watch?v=97eaIHe6HQc&feature=relmfu

 

Zde kompletní výsledky            https://www.thliga.cz/index.php?p=261