5. kolo Benešovské ligy - Zdislavice 20.8.2011

22.08.2011 14:37

V Sobotu jsme v dopoledních hodinách odjížděli do Zdislavic opět oba týmy a čekalo se opravdu slunečné počasí, takže i pěkné závody. Ve Zdislavicích se nám v předešlých letech nikdy nedařilo. Chtěli jsme to tedy napravit. Dráha je zde rychlá a fotbalové hřiště zajišťuje perfektní podmínky.

 

Klobásy prý měli výborné , ale teď už k závodům. Jako sedmý šel na řadu tým Chářovice B. Start klapnul, pěkný košíček a rychlý náběr :D Na Levém proudu si mírně zahrál s nervama ostatních Martin Čech, který po spojení ,,cček,, upustil proudnici na zem, ale pohotově sebral a doháněl ztracené manko. Proudaři to stihli a v 18,96 sec. měli sestříknuto :) Jak jednoduché :) Kdo mohl tušit, že již tuto 18-tku v průběhu celé soutěže nikdo nepřekoná. Čekalo nás přeci ještě 15 týmů.

Jako 17 tým šlo na řadu Chářovické Áčko. Na tuto soutěž si Áčko muselo sáhnout pro levého proudaře do Béčka. Start opět klapnul napoprvé, což nás překvapuje, neboť naše bolest jsou ulité starty a pak zbytečné nervy. Základna s menším zaváháním na béčkách klapla. Rychlá voda. Výstřiky kolem 17.00 sec., ale sražené terče v čase 19,35 sec. ( PP 18,30 ) Před útokem jsme však věděli, že slušná 19-tka nám dnes pro dobré umístění bude stačit. Tedy spokojenost a čekání na výkon kluků z Radětic. Klukům se výkon nepovedl i když měli naběhnuto na 17-tku. ( LP 17,55 tuším ). Na bednu se těsně za Chářovice A umístil Načeradec a boj o celkové pořadí v Benšovské lize graduje.

Do konce soutěže již nikdo na vedoucích pozicích Chářovické hasiče nepředběhl a tak jsme si ze Zdislavic odvezli 1. a 2. místo. SUPER !!!!

Oba naše týmy tedy postoupili do rozstřelu. A -tým šel na řadu jako první, aby jsem stačili připravit hadice i pro B - tým, který šel jako poslední z pěti družstev. Áčko celkem slušně rozběhlý útok, ale veliké prostřiky. Tak tedy výsledný čas 17.00 sec. Do rosztřelu se dostali ještě Radošovice a Sedmpány. Těm se však rozstřel nepovedl a do posledního startu bylo jisté, že sud si odvezou Chářovice. Bylo však potřeba určit kdo sud bude narážet. Jestli Béčko nebo Áčko. B-tým rychlý zadek. LP sražen v 15,30, na PP pozdější voda, ale sražen v 16,76. Tedy narážení zůstalo u kluků z Béčka a obrovská radost, že to klukům z Áčka ukázali v obou disciplínách. Samozřejěm zdravé hecování je potřeba !!!

Zde vítězný útok- B-týmu

www.youtube.com/watch?v=hbDZD_ZWPis

Zde A-tým

https://www.youtube.com/watch?v=mg957mdh0Jo

Rozstřel B-tým

https://www.youtube.com/watch?v=TISw0TfCAv8

Rozstřel A-tým

https://www.youtube.com/watch?v=Cc9TuG_YfHY

Těmito super výsledky se Á-tým posunul do čela průběžného pořadí Benešovské ligy. B-tým vystřídal na průběžném 3.místě Zdislavice A. Nesmíme usnout na vavřínech a bojovat až do konce !!!

Celkové výsledky zde

www.benehasliga.estranky.cz/file/107/tabulky-liga-2011.5.pdf

Sestava A - týmu: Milan Procházka, Martin Pilát, Roman Štěpán, Jan Kubásek, Milan Pádivý, David Höhn, Martin Čech

Sestava B - týmu: Petr Husák, Miroslav Pádivý, Jakub Šiška, Ladislav Mensa, Milan Pádivý, David Křehlík, Marin Čech