6. kolo Benešovské ligy - Bystřice 3.9.2011

06.09.2011 20:24

 

A vyrazilo se bojovat do Bystřice

Po předchozím kole Benešovské ligy jsme byli všichni namysláni úspěšným vystoupení ve Zdislavicích a na všech byla tak trochu vidět nervozita z očekávání co předvedeme tady.

Jako první startovali kluci z Radětic, kteří ihned po pokusu přejížděli na soutěž Brdské ligy. Velice pěkný útok s vyrovnanými sestřiky 18.11 ( LP 18.10 ) tuším. A mohli čekat jaké info dostanou od holek, jak jsou na tom ostatní týmy. Náš B - tým, i když tento název mi přijde po Zdislavicích trošičku zavádějící šel na řadu jako 7. Drobné zaváhání při náběru, voda šla z mašiny okolo 10,00 sec, výstřiky pod 19,00 sec. , ale výsledný čas 25,4 byl bohužel zaviněn obrovským prostřikem na pravém produ - David si k tomu prostě lehnul a bylo hotovo LP ( 19,50 ). Až 14.místo. Kluci bylo po minulém triumfu trošku zklamaní. Z prvního místa se Radětice radovali na dálku i po pokusu kluků z Jankova - favoritům soutěže i po 2 vynechných kolech. Určitě právem, neboť hodnotu nejrychlejšího proudaře měl právě jejich zapůjčený levý proud s hodnotou tuším okolo 17,63 ! Bohužel prostřik na PP znamenal na Benešovské lize pěkný, ale pro kluky špatný 19 - tkový čas. Vynahradili si to alespoň časem pod 15 sec. na 2B což je opravdu parádní čas ! Jako 17. tým v pořadí šlo naše Áčko. Prostě jsme museli a zvládli to :) Voda vzadu klapla, strojník nás nešetřil a řekl si: ,,Ani kapka nazmar´´ a poslal nám to tam. Vše roztažené, proudaři jsou na odhozech a 18,14 sec. výsledný čas. Na LP nám padla zase 17-tka ( 17,67 tuším ) Krásné 2.místo, které se nám do konce soutěže podařilo udržet ! Na 3.místě skončily Daměnice a snad konečně prolomily smůlu, která je doprovází celým ročníkem.

Toto kolo jsme říkali, že bude důležité, ale že určí před posledním kolem na průběžném 1.místě 2 týmy se shodným počtem bodů čekal asi málokdo. Vedou tedy Chářovice A společně s Raděticemy se 79 body. 3.místo s 57 body a to je další skvělá zpráva drží i po propadu tohoto kola naše Chářovické ,,béčko,,

TÍMTO BYCH VÁS CHTĚL TEDY VŠECHNY POZVAT DO VŠECHLAP 24.9.2011 OD 10.30 NA ZÁVĚREČNÉ KOLO BENEŠOVSKÉ HASIČKÉ LIGY S FERDINANDEM. PŮJDE NÁM O BEDNU ( -Y ) :D :D :D

Zde video A - týmu

www.youtube.com/watch?v=9FkRypejoso

Zde video B - týmu

www.youtube.com/watch?v=qL3-Tg7z21M&feature=related

Zde rozstřel A -tým

www.youtube.com/watch?v=xFrt8BSfyRA

K rozstřelu bych snad dodal, že na BNL jsem z 5 týmů viděl snad poprvé 4 časy pod 16 sec. z toho 1 pod 15 sec. Tedy opravdu super podívaná !!!

 

MP