Extraliga PÚ - Seč 27.5.2012

31.05.2012 22:11

Již od první naší návštěvy na extralize, která proběhla právě minulý rok v Seči, jsme věděli že se zde určitě ještě někdy objevíme. Další zkušenosti pro tým, atmosféra, hlášky pěknej košíček atd. nás sem opět přilákali.

 

Plánovaný odjezd byl ráno v 6.15 u hasičárny. Ranní vstávání u nás není zrovna v oblibě a tak přišel ten úžasný nápad vyrazit na 1. závod extraligy v této sezoně ještě večer ( den před extraligou ). Tedy narychlo svolání všech ,,účinkujících,, , příprava stanů, spacáků atd. a ve 23.00 odjezd z Chářovic do Seče ( okres Plzeň - Jih ). Upozorňuji, že bylo velice důležité všem nahlásit, že po příjezdu budeme mít více času na spánek před nutnou registrací družstev do 9.00   :D :D :D No všichni to zbaštili...

Tak jsme tedy vyrazili směr Seč. Po cestě bylo řečeno mnoho pravd, polopravd a lží ( hlavně o té 17-tce, která nám tam prý padne ), ale to až někdy příště. Zde první zastávkové foto ( Příbram )

Vše probíhalo podle plánu i navigace. Jen jsme začínali mít strach jestli se všichni po příjezdu na místo půjdou opravdu prospat.

Toto byl ranní výsledek

Nutno říci, že s příchodem ranního svítání přišlo chářovické usínání, ale důležité je že argument delšího spánku vyšel na jedničku.

Po  rozptýlení extraligových týmu v táboře ,jsme my slušní ( asi dva z celé skupiny) výletníků tvářili jakoby nic a zanechávali jsme na našich tvářích chladný výraz týmu, který myslí na ty nejvyšší pozice. A teď konečně k závodům.

Trať v Seči se zdá velice rychlá, ale terče byly nachystýny opravdu pro absolutní špičku a  tak někteří měli dost velké problémy - pokud nebyly přímo proti díře srazit terč. Proběhly rozběhy týmů ze špičky extraligy a překvapivě do našeho startu vedli Velké Hoštice s časem 16.79. V týmu již všichni se zkušeností jsme si chtěli jít pro naší první 17- tku. Bohužel menší ztráta na sání nám neposlala dopředu vodu v jakém čase jsme potřebovali, ale i tak velice pěkný útok v čase 18,72. Zde je video https://www.youtube.com/watch?v=MriTn6VY7-8&feature=youtu.be

Patřilo nám tedy celkové 29. místo z 52 družstev.

Musím říci, že takovéto extraligové výlety musíme podnikat častěji :)

Zde foto https://sdhcharovice.rajce.idnes.cz/Extraliga_Sec_27.5.2012/ od nás

a zde od jiných uživatelů

https://jichac3.rajce.idnes.cz/2.kolo_ZCHL_1.kolo_Extraligy_v_PU_2012/#DSC_0509.jpg

https://stany69.rajce.idnes.cz/2_kolo_Zchl_a_1_kolo_Extraligy_Sec_u_Blovic_27.5_2012/

https://stany69.rajce.idnes.cz/2_kolo_Zchl_a_1_kolo_Extraligy_Sec_u_Blovic_27.5_2012/#P2000311.jpg

 

Milan Pádivý