Noční soutěž - THL Jankov 6.7.

26.07.2012 10:59

Jankov si pro letošní rok připravik další soutěž. Tentokrát noční a zařazenou do Táborské ligy. Jak se tu běhá v noci již víme, ale z minulého roku na to zrovna moc pěkné vzpomínky nemám. Opět perfektně připravená dráha, tak jak jsme byli zvyklí z denní soutěže Benešovské ligy, které jsme se účastnily cca před dvěma měsíci na 1. kole

 

Soutěž začínala kategorií žen a poté se po krátké úpravě trati na 3xB a přestávce  mohlo začít závodit v kategorii mužů.

 

Jelikož jsme již z předešlých kol měli nasbírané nějaké ty body do průběžného pořadí ligy, tak jsme z Jankova rozhodně nechtěli odjíždět s prázdnou. Domácí Jankov nasadil časem 17,39 laťku hodně vysoko a čekal jestli tento čas někdo překoná. Na tuto soutěž jsme si již s předstihem zamluvili startovní číslo 17. Velice dobře rozběhnutý útok a žádné zalévání trávníku u rozdělovače se nekonalo. Na pravém proudu sestřeleno za 17,42 a vlevo s menším prostřikem za 18,31. To Martina samozřejmě dost mrzelo a raději ani nechci vědět co všechno mu z jeho pusy vypadlo těsně po útoku ( je to slyšet níže na jednom videu :D ) Do konce soutěže nás však již nikdo nepřekonal a tak jsme si z Jankova odváželi další pohár za 3. místo. Ale musím dodat, že takhle bedlivě jsme do konce soutěže ostatní týmy nesledovali.

 

www.youtube.com/watch?v=xANvOB0Eos4

www.youtube.com/watch?v=g8gEjN4Dr8E&feature=youtu.be

 

Milan Pádivý