Okrskové kolo 19.5.2012 - Pecerady

22.05.2012 21:31

Do Pecerad jsme vyráželi opět s 2 týmy.

A - tým ve složení: Milan Procházka, Martin Pilát, Roman Štěpán, Jan Kubásek, Milan Pádivý, Miroslav Hruška a David Höhn

B - tým ve složení: Petr Husák, Jan Lukšan, Škvor Martin, Ladislav Mensa, Pádivý Miroslav, Jakub Šiška a Pavel Mensa

 

Proběhl nástup družstev a porada velitelů. Proběhlo ,,spravedlivé,, losování a šlo se na věc. První disciplínou byla pořadová příprava, kde jsme netušili a možná ani někteří rozhodčí, že se u B - týmu potrestá při vyrovnání za každé nepodívání na rameno kolegy jedním bodem. V celkovém součtu +- 11 trestných bodů pro B - tým. I přesto poměrně slušné, neboť jsme mohli vidět u některých družstev z této disciplíny písmeno ,,N´´ jako nesplnil :D No tedy to jsem viděl a slyšel poprvé a asi naposledy, ale sranda musí být. Velitel prostě nedal svému družstvu povel rozchod a Ti tam stáli dál a velitel si klidně odešel....:) A - tým poučen a jistě i ostatní týmy, které naslouchali za co všechno se dávali trestné body byl na tom o něco lépe, ale přesto dostal 3 trestné body. To znamenalo z této disciplíny 3.místo.

Následovaly stovky, kde jsme mohli pomalu vyhlížet formu ostatních závodníků pro okresní kolo do Vlašimy. Někteří běželi poprvé při ostrém závodě a Ti kteří trénovali, tak si došli pro lepší výsledky. Z A - týmu obsadil 1. místo Milan Pádivý a 2.místo obsadil David Höhn. Tedy po stovkách vcelku spokojenost, ale věděli jsme že rozhodne požární útok.

A taky rozhodl. B - tým vyšvihl se 2 čerstvě zaškolenými hasiči na ,,zadku´´ velice dobrý útok a dal jistý čas za nějakých 23 sec. Velice pěkný útok a musím ocenit variabilitu Jakuba Šišky, který už neběžel snad jedině rozdělovač a během 2 leté kariéry v Chářovicích vystřídal snad všechny posty a všechny vždy zvládnul. A - tým zaběhl taktéž čas na jistotu a dal čas lehce nad 20 sec. Čekalo se tedy na útok SDH Bukovany, který jediný mohl několikaletou obhajobu vítězství okrsku zmařit. Útok se povedl velice pěkný a čas pod 20 sec. nám dal najevo nový se rodící konkurent na našem okrsku i pro benešovskou ligu.

Konečné pořadí tedy bylo :     1.místo SDH Bukovany

                                                2.místo SDH Chářovice A

                                                3.místo SDH Chářovice B

Milan Pádivý

 

https://petrnovak000.rajce.idnes.cz/hasici_pecerady_1205_ostatni/

https://petrnovak000.rajce.idnes.cz/hasici_pecerady_1205_vyber/